Go Back   MBClub UK - Bringing together Mercedes Enthusiasts > Technical > Electronics
MBClub supports BEN Official Stickers @mbclubuk


Electronics In-Car-Entertainment (ICE), satellite navigation, lighting and wiring

Reply
 
Thread Tools
Old 19-12-2016, 03:36 PM   #1
New Member
 
Join Date: Jul 2016
Car: 2005 C220 CDI
Posts: 7
Indicator stalk issue

Hi all,

I have a 55 plate W203 C220 CDI.

Yesterday, I got in the car and pushed in the indicator stalk to do a pulse of the wipers. Nothing. Pushed it all the way in to use the screenwash. Nothing.

Checked indicators, normal wipers, full beam. All work fine.

Has anyone else had this? Is this an electrics issue or an issue at the stalk?
DQuaN is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2016, 03:38 PM   #2
Hardcore MB Enthusiast
 
whitenemesis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Car: Lexus RC300h F-Sport 2016
Posts: 12,578
Commonly an issue with the stalk. Not expensive to replace.

Sometimes possible to spray a little switch cleaner into the end, if you carefully prise it off.
whitenemesis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 19-12-2016, 04:20 PM   #3
New Member
Threadstarter
 
Join Date: Jul 2016
Car: 2005 C220 CDI
Posts: 7
When you say the end, do you mean the tip of the stalk?
DQuaN is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
indicator, issue, stalk


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools



All times are GMT +1. The time now is 01:30 PM.


MB club UK is A Mercedes Enthusiast club run by enthusiasts for enthusiasts, MBClub UK is in no way affiliated with Mercedes-Benz, DaimlerChrysler or any of their respective trademarks. The posted views of our members are in no way the views of MBClub.co.uk or its owners.
Find us on Google+