Go Back   MBClub UK - Bringing together Mercedes Enthusiasts > Technical > Electronics
MBClub supports BEN Official Stickers @mbclubuk


Electronics In-Car-Entertainment (ICE), satellite navigation, lighting and wiring

Reply
 
Thread Tools
Old 18-12-2016, 11:56 PM   #1
Hardcore MB Enthusiast
 
mat8n's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Car: SL 350, S class, honda crf450x.vespa lx50v
Posts: 703
Telephone sound issue, viseeO/command? W221

OK so I've got myself a viseeo mb-2 for my S class w221.
Got it plugged in and synced up and all seems good and working apart from the sound is really really low?
I've looked everywhere and tried everything to no avail.

It is all working but I can just to say hear.

Any advice would be great.

Thanks

Matt
mat8n is online now   Reply With Quote
Old 18-12-2016, 11:58 PM   #2
Hardcore MB Enthusiast
Threadstarter
 
mat8n's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Car: SL 350, S class, honda crf450x.vespa lx50v
Posts: 703
Oh, my phone is a Samsung note3 and it works fine with my mb 1000 in the SL, I don't think it's a phone issue.
mat8n is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 19-12-2016, 12:38 AM   #3
Hardcore MB Enthusiast
 
AMGeed's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bournemouth/Poole Dorset
Car: 2004 W211 E55K ///AMG
Posts: 6,109
I found increasing the volume on Comand makes a big difference.
AMGeed is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2016, 12:38 AM   #4
Hardcore MB Enthusiast
Threadstarter
 
mat8n's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Car: SL 350, S class, honda crf450x.vespa lx50v
Posts: 703
How do I do that?
mat8n is online now   Reply With Quote
Old 19-12-2016, 08:54 AM   #5
Hardcore MB Enthusiast
 
fabes's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Southampton
Car: Clk280 sport vert and QQ+2
Posts: 613
It's a round dial type thingy on the left hand side.......



(sorry but surely.....?)
fabes is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2016, 01:31 PM   #6
Authorised Forum Sponsor
 
Alfie's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Surrey
Car: W169 A class (loaded)
Posts: 6,877
Quote:
Originally Posted by mat8n View Post
OK so I've got myself a viseeo mb-2 for my S class w221.
Got it plugged in and synced up and all seems good and working apart from the sound is really really low?
I've looked everywhere and tried everything to no avail.

It is all working but I can just to say hear.

Any advice would be great.

Thanks

Matt
This is a known issue with the MB-2. There is a fix for it;

https://www.commandonline.co.uk/firm...or-viseeo.html
__________________
Car: A150 manual with Comand, HK (with Morel virtus speakers), DAB, UCI, Heated seats, HID, aftermarket parktronic, Reverse camera, folding mirrors, custom coded cluster, Rain sensor, Headup display Cruise, Fully dynamatted. W205 C220 AMG line premium plus.
Bikes Fireblade, Ducati 999, BMW R1100RT, Honda MSX 125.......

Comand (Europe) Ltd: We're listed on MBClub please click to see services and discounts available.
Alfie is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
issue, sound, telephone, viseeo or command, w221


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools



All times are GMT +1. The time now is 04:48 PM.


MB club UK is A Mercedes Enthusiast club run by enthusiasts for enthusiasts, MBClub UK is in no way affiliated with Mercedes-Benz, DaimlerChrysler or any of their respective trademarks. The posted views of our members are in no way the views of MBClub.co.uk or its owners.
Find us on Google+